Ga direct naar de content

Knot en statistiek – vervolg

Geplaatst als type:
Geschreven door:
Gepubliceerd om: oktober 17 2012

In mijn vorige blog schrijf ik over Klaas Knot. Ik citeer daarin uit De Volkskrant: “In Europa is er op dit moment een duidelijke scheidslijn tussen de stimuleringslobby van de zuidelijke landen, die de keynesiaanse effecten benadrukken, en de bezuinigingspleidooien van de noordelijke landen die vooral op de vertrouwenseffecten wijzen. ‘En kijk waar het nu beter gaat.’”

Ik sloeg aan op de uitspraak ‘En kijk waar het nu beter gaat’. Ik heb een bericht gekregen van Peter de Waard van De Volkskrant dat dit citaat echter van Jan-Kees de Jager afkomstig is en niet van Klaas Knot. Maar uit het stuk in De Volkskrant valt dit niet op te maken, zie hier (betaalmuur).

Mijn oprechte excuses aan Klaas Knot.

Dat Jan-Kees de Jager soms een beetje domme dingen zegt, dat weten we al zo lang dat het niet de moeite meer is om daar steeds een blog aan te wijden.

Omwille van de juiste geschiedschrijving heb ik het tweede deel van de blog geschrapt.

Auteur

Categorieën